Loopgroep

AV Fivelstreek is een vereniging waar met plezier en in goede sfeer hardlopen voorop staat. Of je nu een beginnende loper bent of dat je al meerdere marathons hebt afgewerkt, voor iedere loper is er passende loopgroep om in mee te trainen en zo je loop prestaties te onderhouden of te verbeteren. De hardloopgroep is het grootste onderdeel van de vereniging. Regelmatig gaan we gezamenlijk naar evenementen toe, waarbij naast het plezier ook het wedstrijdelement niet vergeten wordt. 

Iedere week wordt worden er op de dinsdag en donderdag in groepsverband getraind. Het startpunt van elke training is ons clubgebouw op het Sportpark Centrum in Delfzijl. Daar is ook onze 400 meter atletiekbaan te vinden.

De 400 m kunststofbaan leent zich met name goed voor de kortere intervaltrainingen, terwijl op de weg meer langere afstanden worden gelopen.

Op de zaterdag- of zondagmorgen zijn er, buiten de trainingen om, ook groepen die bij elkaar komen om te trainen. Dit zijn dan de langere afstanden die gelopen worden als er bijvoorbeeld getraind wordt voor een marathon. Er is zelfs een woensdagmorgen groep voor mensen die bijvoorbeeld 's avonds even niet kunnen.

Kortom of je nu beginnende loper bent of al gevorderd,  er is bij AV Fivelstreek altijd een groep waarbij je kunt aansluiten.

 

Aanmelden