Skip to main content Skip to footer

Ledenadministratie

Beste leden,
Enige tijd geleden heeft Lisanne Benes het beheer van de ledenadministratie overgenomen. We zijn als bestuur verheugd dat zij deze taak op zich heeft genomen en wensen haar alle succes. Lisanne is te bereiken via het mailadres ledenadministratie@avfivelstreek.nl
Met het aanstellen van Lisanne hebben we de werkwijze van de ledenadministratie gewijzigd. Voorheen was het mogelijk om je als lid zowel op papier als online aan- en af te melden. Gebleken is dat het op papier aan- en afmelden foutgevoelig is. Daarnaast is dit voor degene die de gegevens moet invoeren tijdrovend. Daarom is het vanaf heden enkel mogelijk om je via de site aan- en af te melden. We stoppen dan ook af van de papieren aanmeldformulieren. De digitale aan- en afmelding gaat automatisch naar de ledenadministratie, secretaris en penningmeester. 
 
Daarnaast maken we van de gelegenheid gebruik om de gegevens actueel te krijgen. Gebleken is dat bij een verhuizing of verandering van mailadres of telefoonnummer dit niet altijd wordt doorgegeven. Dit is wellicht te verklaren, omdat de tijd dat we als vereniging stukken per post verzenden achter ons ligt. We willen voorkomen dat je als lid informatie mist en met onjuiste gegevens bij de vereniging en de Atletiekunie geregistreerd staat. Ben je verhuisd of heb je een ander telefoonnummer of mailadres en twijfel je of dit aan ons is doorgegeven, stuur de wijziging dan naar de ledenadministratie. 
Hetzelfde geldt voor de medische gegevens. Bij het aanmelden wordt gevraagd naar (medische) bijzonderheden. Denk hierbij aan epilepsie, diabetes, hartfalen, astma, COPD etc. Nu is het goed mogelijk dat in de loop der tijd de medische toestand is veranderd, waarvan het van belang is dat de trainers hiervan op de hoogte zijn. Dus bij deze de oproep aan eenieder om medische bijzonderheden aan Lisanne door te geven. De informatie zal enkel met de trainers gedeeld worden. Het doel is om je goed te kunnen helpen als een situatie zich voordoet. 

About the author

avFivelstreek