Zeemijlenloop 2021

Beste clubgenoten,

Graag nemen wij jullie mee in de ontwikkelingen rondom de Zeemijlenloop. Nadat we in 2020 hebben moeten besluiten om de stekker eruit te trekken, hebben wij de stoute schoenen weer aangetrokken en nieuwe plannen voor 2021 gemaakt. 

De datum is geprikt. Op zondag 31 oktober gaat de nieuwe versie van de vertrouwde Zeemijlenloop van start. 

De route is getest. We starten op de baan en lopen via de nieuwe brug door het centrum, om daar - na 7,4 km -  onder de molen te finishen.

Het team en het bestuur zijn weer enthousiast. Het vertrouwen is er dat we met onze mooie club een prachtig evenement neer kunnen zetten. 

De lopers willen weer los. Vanaf 1 augustus zal de voorinschrijving opengaan.  Het zal dit jaar een prestatieloop zijn met individuele lopers en een bedrijvenloop. 


Wij zijn nog op zoek naar jou! Zonder vrijwilligers geen evenement. Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken? Heb je grote of kleine spierballen? Ben je slim, grappig of juist heel serieus? Wij kunnen je hulp goed gebruiken! Ben je beschikbaar op 31 oktober? Laat het ons weten, stuur een mail naar onderstaand mailadres.

Wij werven sponsoren. Ben jij, of ken jij de juiste personen binnen een bedrijf dat ons zou willen sponsoren? Laat het ons weten, zodat we contact op kunnen nemen. 

En Covid'19? Daar hebben we het mee te doen. In welke mate hangt af van de ontwikkelingen. Wij zullen een flexibel plan opstellen. 

Namens het kernteam Zeemijlenloop,

Albert, Daan, Dorian, Janna, Marloes 

info@zeemijlenloopdelfzijl.nl