Trainingen afgelast door Lockdown

Aan alle lopers, triatleten en trainers;

Naar aanleiding van de volledige lockdown vanwege Corona vanaf 15-12-2020, hebben we als bestuur en trainers besloten de trainingen voorlopig t/m 19 januari te annuleren. We zien ook dat het sterk toenemend aantal corona besmettingen erg zorgelijk is en willen daarbij alle intenties van de lockdown volgen. De mogelijkheden binnen de protocollen van NOC/NSF en de atletiekunie zijn t/m 19 januari a.s. ook heel beperkt en willen jullie aansporen om dan toch alleen of in tweetallen te blijven lopen.

We zullen voor de eerste weken van januari evenals we de afgelopen maanden een schema rondmailen en op de website zetten met trainingen die je alleen of met 2-tallen zou kunnen doen. Met de nieuwe richtlijnen welke t/m 19 januari gelden mag je buiten sporten met maximaal 2 personen met minimaal 1,5 meter onderlinge afstand.

We zullen na de voorgenomen persconferentie van 12 januari gaan kijken of en hoe we de trainingen weer kunnen hervatten.

We willen jullie veel succes toewensen met jullie looptrainingen de komende weken en zullen eind december een nieuw schema voor januari gaan maken.

Met sportieve groet,
AV Fivelstreek