Run bike run en bbq

Beste leden en vrijwilligers,

Op donderdag 8 september houden we de jaarlijkse run-bike-run met aansluitend een barbecue. Voor zowel de run-bike-run als de barbecue nodigen we van harte alle leden, waaronder ook de jeugdleden, en vrijwilligers uit.

Velen hebben al een keer meegedaan aan de run-bike-run en zal e.e.a. bekend zijn. Het is een parcours van 2 x 7 km. Het parcours wordt in tweetallen afgelegd, waarbij je om de km wisselt. Dus om de km ren of fiets je.

Aangezien Corona zo goed als achter ons ligt en we ook veel nieuwe leden hebben, willen we jullie graag met elkaar kennis laten maken. Daarom is het de bedoeling dat jullie zelf geen tweetallen gaan maken, maar dat het een verrassing is met je wie je loopt/fietst. En dan moeten we even streng zijn: zelfgemaakte koppels worden uit elkaar gehaald. Is dat spannend? Valt mee. Is het leuk? Ja zeker! Je loopt een keer met iemand anders en misschien heb je er straks een leuk loopmaatje bij.  Het is geen wedstrijd en we wachten totdat het laatste tweetal binnen is. Je krijgt uiterlijk dinsdag 6 september te horen met wie je loopt en dan kun je afspraken maken over wie de fiets meeneemt.
Voordat jullie aan de barbecue gaan, is er de mogelijkheid om nog even op te frissen. Bij NEC zijn 2 kleedkamers met douches geregeld.

Nadien is het genieten van de barbecue. Voor iedereen zal er meer dan voldoende zijn. Heb je een allergie of dieet? Geef dat dan aan ons door. Het verzoek is wel om eventueel speciale menu’s of wensen zelf te regelen. Onze ervaring leert dat het soms lastig is om aan deze wensen te kunnen voldoen met teleurstellingen als gevolg. Dat willen we niet hebben. Als je het bonnetje inlevert, dan zorgen we ervoor dat je later het geld terugkrijgt.

Mocht je niet kunnen deelnemen aan de run-bike-run, ben je natuurlijk van harte welkom op de barbecue.

Je kunt je tot en met uiterlijk 1 september opgeven d.m.v. je naam  en mailadres op te schrijven op de intekenlijst of een mail te sturen naar: activiteitenfivelstreek@hotmail.com.

We zien jullie graag allemaal op donderdag 8 september.


Met vriendelijke groet,


Activiteitencommissie