Nelli Cooman Games

Afgelopen zaterdag was de Nelli Cooman Games in Stadskanaal. Het evenement dat naar de sympathieke voormalig wereldkampioen sprint is vernoemd, is bedoeld om jongeren en mensen met een beperking te stimuleren om aan sport te doen. Nelli Cooman heeft gekozen om bij met de atletiek, de moeder van alle sporten dit doel te verwezenlijk. De jeugdleden en framerunners deden aan dit evenement mee. Alle atleten verbeterden 1 of zelf meerdere persoonlijke records, waardoor iedereen zeer tevreden op dit evenement terug kan kijken. Een aantal atleten keerden zelfs terug naar huis met een of meerdere medailles.
Aafke Samshuijzen werd 2e op de 80m sprint bij de C junioren, Aaron de Boer werd 2e bij het kogelstoten bij de C junioren. Giovanny Jansema werd 2e op de meerkamp bij de pupillen A1.
Bij de framerunners pakte Jesper Buitenwerf brons op de 60 m. Zijn mede framerunnerThijs Boerema ging met maar liefst 3 medailles weer naar huis, zilver op de 100m en  200m en goud op 60m.
Al met al was het een fantastische belevenis en kunnen zowel de trainers als de atleten met een goed gevoel terugkijken op deze dag!