Lekker weer instromen bij groep 6

Lekker weer instromen bij groep 6
De toenemende versoepelingen van de corona maatregelen zorgen ervoor dat er qua training ook steeds meer kan bij de club.
Gelukkig merken we dat ook al aan de trainingsopkomst, de groepen beginnen weer wat voller te stromen. De trainingsavonden gaan langzamerhand weer richting de gezellige drukte op thuishaven Sportpark Centrum.
Alleen, bij groep 6 ligt de opkomst wat lager. Dat opent ook nieuwe kansen voor lopers die na een lange blessure of een periode van wat minder activiteit weer willen instromen. De komende drie trainingsavonden bestaat de mogelijkheid voor veel mensen om even weer lekker in te stromen. Ook voor leden van groep 6 natuurlijk, die de draad weer willen oppakken.
Als er veel leden zijn die de kans willen grijpen om het gevoel weer terug te krijgen, kunnen we in de maand juli een extra trainer op groep 6 inzetten. Geef dan door beantwoording van deze mail wel even aan of je daarvan gebruik wilt maken. Dan kan onze chef planning Ida daar rekening mee houden in het trainingsschema.
Vanzelfsprekend bestaat het plan om na de zomervakantie voor de nog-steeds-twijfelaars, ‘herintreders’ en beginnende lopers een beginnerscursus Start to Run te gaan houden.


O ja, vergeet niet de eerste nazit sinds tijden die a.s.donderdag op het programma staat. De kantinecommissie heeft er in ieder geval weer zin in.

 

Met sportieve groet,

Bestuur AV Fivelstreek