In 7 weken hardloper worden

De cursus Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper. In deze regio kun je vanaf zaterdag 3 september terecht bij AV Fivelstreek in Delfzijl. Op zaterdag 27 augustus er een vrijblijvende informele inloop in het clubhuis op Sportpark Centrum ,waar meer informatie wordt gegeven.

Met deze hardloopcursus leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen.
De trainer houdt het verantwoord, je loopmaatjes zijn de stok achter de deur. De beginnerscursus leren hardlopen is elke zaterdagmorgen om 09.15 uur. Met koffie of thee en een goed gesprek na. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gedurende de week samen te trainen op de dinsdag- en donderdagavond om 18.45 uur.
Het is ook geschikt voor ‘herintreders’ om onder begeleiding van ervaren en geduldige trainers er naartoe te werken om 3 kilometer onafgebroken te kunnen hardlopen.