BBQ voor Fivelstreek leden

Op donderdag 16 september a.s. houden we voor alle leden van AV Fivelstreek een bbq. Anders dan voorheen doen we dit jaar geen run-bike-run, maar lopen we voorafgaande aan de bbq de nieuwe route van de Zeemijlenloop. Elk lid van de vereniging, dus ook jeugdleden, worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Ook als je door een blessure niet kan lopen, vinden we het gezellig dat je komt en kan je gewoon mee doen aan de bbq.
Wel is het van belang dat je je opgeeft. Dit kan door een mail te sturen naar secretariaat@avfivelstreek.nl . Doe dit wel voor zondag 12 september. Voor het bestellen is het voor ons noodzakelijk om te weten hoeveel mensen deelnemen. Volg je bijvoorbeeld speciale diëten of heb je een allergie, dan verzoeken we je om hier zelf voor te zorgen. Geef het wel even aan ons door, zodat we hier met het bestellen rekening mee kunnen houden.
We beginnen om 18.45 uur.
We rekenen op een gezellige avond en zien jullie graag allemaal op donderdag 16 september. Natuurlijk zijn de Coronamaatregelen die dan gelden ook op dit evenement van toepassing