Nieuws

 

 

Hesjes verplicht

Nu het weer eerder donker en de dagen korter worden, is het voor ons weer tijd om tijdens de trainingen de hesjes aan te doen om goed zichtbaar te zijn. Denk om jezelf en elkaar en doe een hesjes of ander lichtgevend materiaal aan.

Lees verder

Vasse behaalt eerste plaats op NK

Hanneke Vasse heeft op het NK voor Masters in Hengelo deelgenomen en dat deed ze met succes. In haar categorie 50-55 jaar werd ze door de kogel 10,7 meter weg te stoten eerste. Ook op het onderdeel discuswerpen wist ze zich goed staande te houden en pakte ze door een worp van 28,28 meter de eerste plaats.

Lees verder

Lions schenken framerunners Fivelstreek een fiets

Lions Nederland heeft zaterdag een framerunner geschonken aan AV Fivelstreek. Dat gebeurde tijdens de Onder aan Diek Wedstried, waarbij de framerunners ook hun eerste wedstrijd hadden.

Lees verder

Geslaagde Onder aan Diek wedstried

Gisteren (18 sept) werd op het AV Fivelstreek complex eindelijk weer eens een atletiek wedstrijd gehouden. De Onder aan Diek Wedstried. Vanwege de corona heeft het een tijd geduurd dat de atleten hun geleerde eindelijk in een wedstrijd en voor het publiek hun kunnen hebben laten zien. Ze stonden dan ook allen te popelen om te beginnen.

Lees verder

Verslag van de Run door onze rappe reporter

Na een jaar geen Run, was er dit jaar wel weer een editie. Dit keer niet met de 10 x 10 estafette,maar wel konden de ultrafans hun hart ophalen,want er was wel de 50 en de 100 km solo.

Lees verder

Ouder nieuws