Nieuws

Geen training op 27 april

In het trainingsschema staat dat er 27 april training wordt gegeven, dit is niet het geval. In verband met Koningsdag komt de training van 27 april dus te vervallen!

Lees verder

Nieuwe voorzitter

De ledenvergadering van de AV Fivelstreek uit Delfzijl verliep vorige week anders dan anders. Deze keer kwamen niet de leden niet naar het clubgebouw op Sportpark Centrum, maar kwam het bestuur via een beeldscherm naar de leden. Een digitale jaarvergadering dus. Met het bestuur in de studio van Led Wall Holland op Bedrijvenpark Fivelpoort in Appingedam en de leden vanaf de bank, keukentafel of thuiswerkplek gaf dat een gezellige mix van interieurinkijkjes.

Lees verder

Run Winschoten

De organisatie van de Run van Winschoten heeft laten weten dat ze de inschrijving voor het jaarlijks terugkerend hardloopevenement in september open zetten en dus het voornemen hebben om het evenement door te laten gaan. Uiteraard zijn we daar als Fivelstreek bij en gaan we ons binnenkort aanmelden voor ons jaarlijks uitstapje naar Sodum. Dus, houd zaterdag 11 september vrij in de agenda!

Lees verder

Trainingen op de baan

Zoals jullie ongetwijfeld gehoord en gelezen hebben worden de beperkingen voor het samen sporten vanaf deze week weer wat versoepeld en hierop is ook het protocol van de atletiekunie aangepast.

Lees verder

Ledenvergadering gaat digitaal

Leden vergadering gaat digitaal op: Woensdag 31 maart om 19:30

Lees verder

Jeugdtrainingen starten weer

Gelukt, we gaan de jeugdtrainingen weer voor alle groepen opstarten!

Lees verder

Lijn "puzzel" tocht van Tjakko

Hier een nieuwe 'puzzel.' Hij bestaat uit één verticale lijn en enkele horizontale.

Lees verder

Tips and tricks foto opdracht

Voor de februari training heeft Mariska een leuke foto opdracht in elkaar gezet. We dachten dat iedereen de omgeving wel redelijk goed kende, aangezien er natuurlijk veel wordt gelopen. Toch voor diegene die wat tips nodig heeft, hieronder de foto opdracht nogmaals maar dan met wat gegevens bij de foto's.

Lees verder

foto-opdracht

Mariska heeft een foto-opdracht gemaakt en 10 foto’s gemaakt in onze gemeente Eemsdelta om naar toe te lopen of te wandelen en daar eventueel een selfie te maken en ook deze (bv met aantal gelopen km’s te delen op de site).

Lees verder

tunneltjes puzzel duurloop

Tjakko heeft tot een tunneltjes puzzel duurloop gemaakt door 5 tunneltjes in onze gemeente - wanneer je ze in volgorde zou lopen zou je ongeveer op 13,5 km uitkomen (beetje afhankelijk van afstand van je startpunt tot de route) Voor hints kun je uiteraard terecht bij Tjakko

Lees verder

Ouder nieuws