Nieuws

 

 

Maandelijkse nazit donderdag 24 juni

Donderdag 24 juni a.s. is er eindelijk weer onze maandelijkse nazit. Echter omdat we nog steeds in de corona perikelen zitten moeten en willen we ons houden aan de regels van het RIVM en de Atletiekunie.

Lees verder

Zeemijlenloop 2021

Graag nemen wij jullie mee in de ontwikkelingen rondom de Zeemijlenloop. Nadat we in 2020 hebben moeten besluiten om de stekker eruit te trekken, hebben wij de stoute schoenen weer aangetrokken en nieuwe plannen voor 2021 gemaakt.

Lees verder

Meedoen aan pubquiz met Erik Bosscher.

Na de succesvolle pubquiz tijdens de ledenvergadering organiseert de activiteitencommissie van AV Fivelstreek vrijdag 14 mei om 20.00 uur opnieuw een pubquiz. Meedoen kan door deze mail te retourneren met de mededeling: ‘Ja, ik doe mee’. Met de toevoeging van de naam (die is niet altijd uit het mailadres af te leiden).

Lees verder

Nieuwbrief AV Fivelstreek mei 2021

Corona houdt ons nog steeds in een ijzeren greep, maar er gloort weer wat hoop aan de horizon. De verwachting is dat onze vereniging tegen de zomervakantie weer een beetje ‘zoals vroeger’ kan functioneren.

Lees verder

Geen training op 27 april

In het trainingsschema staat dat er 27 april training wordt gegeven, dit is niet het geval. In verband met Koningsdag komt de training van 27 april dus te vervallen!

Lees verder

Ouder nieuws

27 Jan

foto-opdracht