Hardloop 4 Daagse

Iedere loper kan zelf een route uitzetten en vier dagen achter elkaar lopen, maar wat is er leuker en gezelliger om dit met anderen te beleven. De Hardloop 4 Daagse is een variant op de traditionele wandelvierdaagse. 

Bij de avond hardloop 4 Daagse van AV Fivelstreek gaat het om de uitdaging om vier avonden achter elkaar te lopen. De avond hardloop 4 Daagse heeft geen wedstrijdelement. Het plezier staat voorop.

Datum

De avonden van de 4-daagse worden zodra bekend hier weergegeven.

Locatie

Atletiekvereniging Fivelstreek, Burgemeester Boeremalaan 3, 9934 EM Delfzijl

Afstanden

De afstanden variëren van 2,5 km tot … km. Iedereen kan zelf kiezen welke afstand hij/zij per avond wil lopen. Er wordt gelopen in rondes van ongeveer 2.5 km.

Start en Finish

De start en de finish is op de atletiekbaan.

Parcours

Voor elke avond hangt deze in de kantine van AV Fivelstreek.

Het parcours wordt aangegeven door middel van bewegwijzeringsbordjes en daar waar nodig staan verkeersregelaars of vrijwilligers.

Starttijden

De avonden beginnen om 18.30 uur en eindigen om 20.00 uur. Iedereen die om 20.00 uur nog op het parcours is mag zijn/haar ronde afmaken.

Inschrijven

Inschrijven kan via de website van AV Fivelstreek en op de avonden zelf vanaf 18.00 uur in het clubgebouw van atletiekvereniging Fivelstreek.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 (voor leden €5, =). Één avond meelopen kost 3 euro (voor leden €2,50) en na inschrijving € 12.00 voor 4 avonden.

Startnummers

We maken gebruik van startnummers. Om het aantal rondjes bij te kunnen houden komen de lopers iedere ronde langs een “stempelpost”. Bij deze “stempelpost” krijgt iedere loper een bandje die ze om hun pols kunnen doen. Na afloop kunnen de bandjes worden ingeleverd bij de inschrijfbalie. Het aantal ingeleverde bandjes geeft het aantal gelopen rondjes weer die op de oorkonde wordt genoteerd. De oorkonde wordt op de laatste avond uitgereikt.

Herinnering

Alle deelnemers ontvangen op de laatste avond een oorkonde met daarin opgenomen het aantal gelopen km ’s per avond.

Waterpost

Op de route is 1 waterpost ingericht. Deze treft u aan op de atletiekbaan van AV Fivelstreek.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats in de buurt van de atletiekbaan.

Kleedruimte

De kleedruimte van voetbalvereniging NEC kan worden gebruikt. Hier kunt u zich omkleden en douchen. De kleedkamers kunt u bij binnenkomst vinden aan de linkerkant van de tribune.

 

Veiligheid

De deelnemers maken deel uit van het verkeer en zullen de verkeersregels moeten naleven.

Aansprakelijkheid

Atletiekvereniging Fivelstreek heeft algemene voorwaarden opgesteld. Deze kunt u vinden via onderstaande button.

Aansprakelijkheid

Afsluitende avond

Alle deelnemers kunnen op de laatste avond genieten van een frisse yoghurt met vers fruit en cruesli. De kantine van AV Fivelstreek is de laatste avond open tot 22.00 uur.

Muzikale omlijsting

Op de atletiekbaan zal gedurende alle avonden muziek gedraaid worden.

Kantine

Iedere avond is de kantine open voor publiek en deelnemers tot 21.00 uur. Op de laatste avond is de kantine van AV Fivelstreek open tot 22.00 uur